Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΥΓΗ. Διαβάστε:

Διάλογο με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του αγροτικού κόσμου προσδοκά η κυβέρνηση
Σε διάλογο με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή προσβλέπει η κυβέρνηση στη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους των αγροτών. Κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα, εξετάστηκαν βελτιωτικές



προτάσεις για το ασφαλιστικό των αγροτών. 
Τις νέες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης αναμένεται να ανακοινώσει στους αγρότες ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην σημερινή συνάντησή τους.
Την ελπίδα ότι στην σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα εκπροσωπηθεί η μέγιστη πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου, εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της μετά την κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η Ο. Γεροβασίλη τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει εδώ και ένα μήνα την πρόθεση της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά για διάλογο με τους εκπροσώπους των αγροτικών κινητοποιήσεων. 
Η εκπρόσωπος υπογράμμμισε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στον τρόπο με τον οποίο οι αγρότες θα ορίσουν τους εκπροσώπους τους και πρόσθεσε:
«Ευελπιστούμε ότι στη συνάντηση αυτή θα εκπροσωπηθεί η μέγιστη πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου ακόμα και συλλογικότητες αγροτών και συντονιστικά των μπλόκων που μέχρι σήμερα δεν ήταν θετικοί απέναντι στην κυβερνητική πρόσκληση για διάλογο, έχουν κάθε δυνατότητα να επανακαθορίσουν την στάση τους και να συμμετάσχουν με τον εκπρόσωπό τους στην συνάντηση».

Διαβάστε ακόμη:


Αισιόδοξος o Γ. Κατρούγκαλος για αξιολόγηση και συμφωνία με τους αγρότες

Ευ. Τσακαλώτος: Το ΔΝΤ πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε ευρωπαϊκή χώρα
Χαρίτσης: 10% επιπλέον επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ για τα σχέδια που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας

Ν. Τόσκας: Βασική αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα είναι η επιτήρηση

Ρ. Αντωνοπούλου: Η κοινωνική οικονομία ψηλά στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης

Δ. Βίτσας: Οι Έλληνες ενωμένοι τα βγάζουμε πέρα ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: