Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΥΓΗ. Απογυμνώθηκε το συγκρότημα της διαπλοκής /// Κυριάκος... Δεσμώτης

Αλ. Τσίπρας: Τελείωσε η εξουσία όσων νόμιζαν ότι είναι μόνιμοι
Επιστολή - βόμβα από Μπόργιανς εκθέτει τη ΝΔ (Video)
Σημάδια αποσύνθεσης παρουσιάζει το άλλοτε κραταιό σύστημα της διαπλοκής, το οποίο εκτίθεται καθημερινά σε κοινή θέα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης απέφυγε να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει στην επιστολή Μπόργιανς που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, με την οποία ο υπουργός Οικονομικών της Β. Ρηνανίας - Βεστφαλίας αποκαλύπτει ότι το 2012 η κυβέρνηση της Ν.Δ. αρνήθηκε να παραλάβει "στοιχεία σε CD" με "πιθανούς Έλληνες φοροφυγάδες"Επιπλέον η νέα ηγεσία της Ν.Δ. συνεχίζει να εμφανίζεται σε πλήρη σύμπλευση με τον υπόδικο μεγαλοεκδότη και το χρεοκοπημένο σύστημα διαπλοκής, που καθημερινά προσπαθεί να... "κόψει μέρες" από την κυβέρνηση, μήπως εξασφαλίσει τη δική του μακροζωία και για το οποίο ο Αλ. Τσίπρας ήταν για άλλη





μια φορά κατηγορηματικός: "Τελείωσε αυτό που νομίζατε εσείς ότι θα είναι μόνιμο".

Κυριάκος... Δεσμώτης

Δέσμια του συστήματος διαπλοκής, που δημιούργησε για να σταθεί στην εξουσία όλα αυτά τα χρόνια, η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην ανυποληψία μέρα με τη μέρα.

Χθες ο νεόκοπος αρχηγός της Ν.Δ. ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έφτασε να αγνοήσει το Κοινοβούλιο σε μια από τις κομβικότερες στιγμές των τελευταίων χρόνων νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να καλυφθεί ως άλλη στρουθοκάμηλος που βάζει το κεφάλι της στην άμμο. 
Νομίζοντας ότι θα μπορέσει να κρυφτεί και από τους πολίτες.
Την ώρα που μιλούσε με τον πρωθυπουργό τηλεφωνικά και έβλεπε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας εθνική συνεννόηση και σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών για το προσφυγικό, αναίρεσε τον ίδιο τον εαυτό του και δεν πήγε στη Βουλή, όπου ήξερε ότι θα είναι οπρωθυπουργός και θα μπορούσε να μιλήσει δημόσια μαζί του.
Δεν ήθελε να απαντήσει, γιατί δεν έχει τίποτα να απαντήσει.
Όπως το Σάββατο, στη συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα, όταν ο πρωθυπουργός τού έλεγε για τη λίστα Μπόργιανς και αυτός κοίταζε τα... θεωρεία.
Χθες, αντί να πάει στη Βουλή, έκανε δήλωση στην τηλεόραση και στη συνέχεια προτίμησε να αφήσει το κόμμα του ακέφαλο να βιώνει την απαξίωση. 

Μέσα σε λίγες γραμμές ο Βάλτερ Μπόργιανς, με την επιστολή που κατέθεσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, έκαψε τα "επιχειρήματα" που αρχικά ψέλλισαν ο ίδιος και το κόμμα του ("μόνο τεχνική βοήθεια μας πρότεινε") και ξεμπρόστιασε τον ίδιο και τα... στηρίγματά του:
Τους φοροφυγάδες που το κόμμα του αρνήθηκε ευγενικά να παραλάβει στα στοιχεία τους, τα κυκλώματα των (γαλάζιων διορισμένων) εκβιαστών που απειλούσαν με τα λεφτά της κρατικής διαφήμισης και τους διαπλεκόμενους του αγαπημένου του συγκροτήματος που έσπευσε να δει άμα τη αναλήψει της αρχηγίας του.
Το σημαντικότερο πάντως δεν είναι ποιον επέλεξαν για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ., αλλά ποιον αγνόησαν επιδεικτικά. 
Που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό!


Επιστολή - βόμβα από Μπόργιανς εκθέτει τη ΝΔ (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: