Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πήραν ότι τους άξιζε

του Γ. Ανανδρανιστάκη
-Πόσο; ΤΙ ΕΠΑΤΕ? -ΔΥΟ. ΔΥΟ%
Επιτρέψτε μου λίγα λόγια για τους ηττημένους ή τους ολιγότερο νικητές των εκλογών. Για τους νικητές που θα συγκυβερνήσουν, το μόνο που έχω να πω είναι «ούτε ψύλλος στον κόρφο τους».
Νέα Δημοκρατία:  Με τη συμπαράσταση των συστημικών  ΜΜΕ και των συστημικότατων δημοσκόπων, ο Μεϊμαράκης προσπάθησε να νεκραναστήσει τη Ν.Δ. και το μόνο που κατάφερε ήταν να ξεπεράσει σε  ύψος τον Σαμαρά κατά 0,3%. Χέζε ψηλά κι αγνάντευε, Βαγγέλη  μου. Το φουντωτό μουστάκι της στάνης δεν μπόρεσε να κρύψει το μοχθηρό και εκδικητικό πρόσωπο μιας Δεξιάς που ακόνιζε τα δόντια της  για να ξαναδαγκώσει το παχουλό φιλέτο της εξουσίας.






Χρυσή Αυγή: Το 7% των φασιστών είναι απολύτως ντροπιαστικό, ιδίως μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Φύσσα. 
Ντροπιαστικό για τους 380.000 που ψήφισαν τους ναζιστές, εν πλήρη γνώση και επίγνωση ότι με την ψήφο τους  γίνονται πολιτικοί συνένοχοι στη δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης. 
Και μην ακούσω τους συνήθεις αριστερούς που σπεύδουν κάθε φορά να τους αθωώσουν, επικαλούμενοι τη δυστυχία  και την κακομοιριά τους. 
Κι άλλοι δυστύχησαν,  αλλά δεν κατάπιαν αγκυλωτούς σταυρούς για να κορέσουν την πείνα τους.  

ΠΑΣΟΚ: Το αφασικό  χαμόγελο της Φώφης φώτισε το δρόμο και κάποιοι λίγοι πασόκοι που είχαν ξεμείνει από φακό  βρήκαν το δρόμο για το σπίτι. 
Γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν μέσα τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, τον Χρυσοχοίδη, τον Λαλιώτη, τον Σκανδαλίδη,  συν τον Χατζησωκράτη και τον Μαργαρίτη, που θρονιάστηκαν στη σοφίτα ως σώγαμπροι. 
Δεν βαριέσαι και μόνο που εξευτελίστηκε ο Βενιζέλος, χαλάλι της τής Φώφης.

ΚΚΕ: Οι οπορτουνιστές υπέγραψαν μνημόνιο, η θάλασσα έγινε γιαούρτι, πλην όμως, το Κόμμα του Λαού χωρίς Λαό ξέμεινε από κουτάλια. 
Μαρμαρωμένο έμεινε το ποσοστό του ΚΚΕ, σα να πάγωσαν  ο χρόνος και  οι ψηφοφόροι. 
Ο Κουτσούμπας έκανε καλή εκστρατεία, δεν μπόρεσε ωστόσο να κρύψει ότι το πάλαι ποτέ κραταιό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει καταντήσει σέχτα φανατικών που φυλάττουν αραχνιασμένα σύμβολα.

Το Ποτάμι: Ο Σταύρος είναι γεννημένος κυβερνήτης, ευτυχώς όμως για εμάς, δεν θα κυβερνήσει ποτέ. 
Το κόμμα που στιγματίστηκε από την αλαζονεία, τον εξυπνακισμό και τη βαθύτατη αγραμματοσύνη του ιδρυτή του, το κόμμα που εξελίχθηκε σε πανηγύρι φιλελεύθερης κοινοτοπίας, οδεύει πλησίστιο προς τη δύση του. 
Προς θεού, παιδία! 
Μην ανατρέψετε τον Σταύρο, γιατί θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Λαϊκή Ενότητα: Αυτοί που ανέτρεψαν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, οι σφετεριστές  του ΟΧΙ που φώναξε  ο λαός, οι προσκυνητές του τοτέμ  της δραχμής, οι υβριστές των συντρόφων τους, εκείνοι που τόλμησαν να μιλήσουν για χούντες, γύψους και Παπαδόπουλους, έλαβαν  τελικά ό, τι τους άξιζε. 
Είναι κρίμα που θα λείπει από τη Βουλή ο Γλέζος- αχ, βρε Μανώλη, σε πήραν στο λαιμό τους οι διασπαστές-, είναι ευλογία που θα απουσιάσουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ραχήλ Μακρή και τα παρελκόμενά τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο.Ειδικά για τους αποστάτες.