Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Δημοσκόπηση. Πανωλεθρία λέμε, για ΣΥΡΙΖΑ, και Τσίπρα !

"Απώλειες για Κυβέρνηση και Τσίπρα... κλπ, κλπ  έχει τίτλο στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση του Παν. Μακεδονίας.  
Πράγματι, διαβάζοντας κάποιος τη συνέχεια του άρθρου και βλέποντας τις ανάλογες κάρτες, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειτα όχι μόνο για "απώλειες", αλλά για ...πανωλεθρία, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Τσίπρα...! Ο ΣΥΡΙΖΑ πχ, παίρνει ...μόνο 36,5% και έχει προβάδισμα ...μόνο 21% !!! έναντι της 2ης ΝΔ (ένα "τίποτα" δηλαδή, είναι φανερό ότι η ψαλίδα ..."κλείνει"). Η ΝΔ, σε ...άνοδο παίρνει το ...τεράστιο 15,5% (!!!) και αν πάρει ΟΛΟΥΣ τους
 



Αναποφάσιστους (18,5%), φτάνει στο 34%, δηλαδή "ένα βήμα" από την εξουσία... 
Άσε πάλι, που αν αθροίσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το "ευρωπαϊκό τόξο" (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) και  ΟΛΟΥΣ τους Αναποφάσιστους, φτάνουν στο 43%...! 
Κανονική πανωλεθρία, δηλαδή, τέτοια, που απορώ πως δεν το κλείνουν το "μαγαζί" εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε τα τεράστια -στη βουλή και στο λαό- κόμματα του 3% ή του 6%, ν' αναλάβουν την κυβέρνηση. 
Τη δικαιούνται...

Τα ίδια περίπου (επίσης ...πανωλεθρία, δηλαδή), συμβαίνουν και με τον Τσίπρα, ο οποίος "περιορίζεται" σε ένα ...πενιχρότατο 50% θετικής γνώμης, τη στιγμή που ο ηγέτης της Β. Κορέας -για παράδειγμα- αγγίζει το 99,9% και ο μακαρίτης ο Τσαουσέσκου, είχε 100%...!
Θέμα ημερών πιστεύω η παραίτηση Τσίπρα, για "λόγους ευθιξίας", ώστε ν' αναλάβουν άλλοι πιο ...λαοφιλείς, όπως ο βασικός του αντίπαλος (Σαμαράς), με το ...τιτανοτεράστιο 15,5% θετικής γνώμης ή ο πανμέγιστος Βενιζέλος, με το εντυπωσιακό 13,5%...!!!

προβοκατορας


Δεν υπάρχουν σχόλια: