Εκεί στον Σκάι είναι πολύ καλοί άνθρωποι
Ειδικά ο κύριοςΜπάμπης και ο κύριος Άρης αναβλύζουν καλοσύνη από κάθε πόρο του βασανισμένου κορμιού τους. 
Τους ακούω κάθε πρωί στην εκπομπή τους -«Τσάι με τις ύαινες» νομίζω ότι λέγεται- και γιομίζει η καρδιά μου αίμα. 
Ξεσκίζουν τις καθαρίστριες, τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους φοιτητές, τους δεητζήδες, τους οτετζήδες, τους ερτατζήδες, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, τους απεργούς, τους διαδηλωτές, τους αντιφρονούντες και μετά μου λένε, «έλα, συμπολίτη μου, να σώσουμε όλοι μαζί ένα δέντρο». 
Αφού το λέτε εσείς, θα το σώσω οπωσδήποτε το δέντρο!

Ένα ελάττωμα έχουν μόνο αυτοί οι άγιοι άνθρωποι: αγαπούν τα δέντρα, αλλά μόνο τα σύγχρονα. 
Τα αρχέγονα δέντρα των Σκουριών, που γλίτωσαν από πολέμους, πυρκαγιές και καταιγίδες και τώρα κινδυνεύουν να χαθούν από τους χρυσοθήρες και τους χρυσοκάνθαρους, δεν τα αγαπούν καθόλου ο Μπάμπης με τον Άρη, γι' αυτό και δεν με κάλεσαν ποτέ να τα σώσω
Κι αυτούς που πήγαν να τα σώσουν βάζοντας τα κορμιά τους μπροστά στους μπουλντόζες τους είπανε τρομοκράτες από την εκπομπή τους -«Καφές με τους κροκόδειλους» νομίζω ότι λέγεται. 
Πρέπει να είναι κακά και μοχθηρά τα δέντρα της Χαλκιδικής, αλλιώς ο κύριος Μπάμπης και ο κύριος Άρης δεν θα τα άφηναν να πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι.

Έχουνε κι άλλα ελαττώματα ο Μπάμπης με τον Άρη
Αγαπούν τα δέντρα, δεν αγαπούν όμως καθόλου τον αιγιαλό, ίσως επειδή έχει μέσα τσούχτρες και άλλα επικίνδυνα όντα. 
Τότε που η κυβέρνηση ήθελε να φέρει νόμο για να μπαζώνει τις όχθες των θαλασσών, των λιμνών και των ποταμιών, ο Μπάμπης και ο Άρης φώναζαν από την εκπομπή τους -νομίζω ότι λέγεται «Μπρέκφαστ με τους γύπες»- ναι, ρε, να μπαζωθούν οι όχθες, να έρθει κανένας επενδυτής από το εξωτερικό, να χτίσει ξενοδοχεία και μαρίνες, να φάει ο ελληνικός λαός ψωμάκι αχνιστό. 
Ο κύριος Άρης, μάλιστα, είχε ξεστομίσει το εξής ατράνταχτο επιχείρημα: «Όταν κάποιος πληρώνει, Μπάμπη μου, τριάντα χιλιάδες ευρώ τη βραδιά, δικαιούται να έχει ιδιωτική παραλία». 
Μωρέ, αν πληρώνει τριάντα χιλιάδες τη βραδιά, όχι μόνο παραλία δικαιούται, μέχρι και πρωινό στο κρεβάτι από τον Μπάμπη και τον Άρη δικαιούται.

Τελικά δεν θα πάω να σώσω τα δέντρα του Σκάι. 
Τα δέντρα του Σκάι είναι κυπαρίσσια, έχουν σκελετούς από κάτω.