Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παύλος ΖΕΙ ! Αντιφασιστικά Συλλαλητήρια, σε όλη τη χώρα, ΣΗΜΕΡΑ

ενημερωση στο left.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβοκατορα μου,δεν εχω σκοπο ,ουτε να βρισω,ουτε να προσβαλω.Λιγο στον τιτλο της αναρτησης σου,θελω να σταθω!Καταλαβαινω πολυ καλα,τι εννοεις,με το "ο Παυλος ζει"!!Πιο πολυ ειναι αυτο που ευχομαστε ολοι,παρα μια πραγματικη διαπιστωση.Ο λεβεντης αυτος,πεθανε!Μια φορα,απο το μαχαιρι του Ρουπακια,και ολες τις αλλες,απο εμας! Που ηταν τα πληθη,τον Ιουλιο,οταν ο Αθανασιου,ψηφιζε τον νομο για τις φυλακες Γ τυπου; Που ειμασταν,ακομα και προχθες,με το αλλο μπουμπουκι,τον Βοριδη,..να μαζευτουμε ολοι,να τρεμει ο τοπος;Που ειμαστε,οι χιλιαδες,να μαζευτουμε,στα σχολεια που δεν εχουν δασκαλους;Στα νοσοκομεια που δεν εχουν φαρμακα και υλικα;Ολα αυτα δεν ειναι φασισμος;Δεν πρεπει να τα "τσακισουμε" ως φασιστικα;Γιατι,και ο Παυλος,ως ετσι αποφασιστικα και αδιαπραγματευτα,σταθηκε μπροστα στο πιστευω του!! Εγω ντρεπομαι,πολυ εναν πεθαμενο!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είπε...

Το παληκάρι έκανε έναν αγώνα από το δικό του μετερίζι.
Δεν ξέρω καν ποιά ήταν η δικαίωση που ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ θα ήθελε κι επιζητούσε.
Μπορεί κιόλας στην τελική, να διαφωνούσαμε μ' αυτήν ...κι εγώ κι εσύ !
Το να κάνουμε ο καθένας τον αγώνα του όπως μπορεί, το βρίσκω χρήσιμο.
Το να κάνουμε τον αγώνα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενάντια σε όλους τους φασισμούς (αυτούς που σωστά λες κι άλλους πολλούς), είναι το απόλυτα χρήσιμο.

Ας τον κάνουμε λοιπόν.
Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;
Θέλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;
Εγώ λέω Μπορούμε, αλλά δεν Θέλουμε.

Γιατί, είναι πολλά τα "Αλλά" μας... φίλε-η...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω,μπορουμε αλλα δεν θελουμε!Τωρα το γιατι; Ναι σωστα το βαζεις.Ειναι πολλα τα "αλλα" του καθενος ,και κυριως διαφορετικα.Πολιτικοποιημενη ημουν παντα,ποτε κομματικοποιημενη!Ν μανι-μανι ενα "αλλα"!Ομως,διαολε,εδω εχουμε να κανουμε με φασισμο,καθε μερα ,ολη μερα 28 ωρες το εικοσιτραωρο!! Τι αλλο να μας κανουν,για να τα βαλουμε στην ακρη,και να αποφασισουμε να δωσουμε την μαχη;Να εισαι καλα ,γερος και δυνατος.