Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Επείγον: Στείλτε μήνυμα στους κυβερνητικούς βουλευτές

Ζητείστε από τους βουλευτές της κυβέρνησης να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τα δάση και την πολεοδόμιση, που περιέχει φωτογραγικές διατάξεις που νομιμοποιούν τις παρανομίες της Eldorado Gold. Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο και στείλτε το στις διευθύνσεις των βουλευτών που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.
Θέμα: Καταψηφίστε το ν/σ του ΥΠΕΚΑ 
κ. Βουλευτή, 
Το ν/σ του ΥΠΕΚΑ, που καλείστε να ψηφίσετε, καταστρατηγεί το σύνταγμα, χαρίζει σε ιδιώτες το δάσος, και αναιρεί το καθεστώς προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων. Ταυτόχρονα, με φωτογραφικές διατάξεις και >>>
 
  



τροπολογίες, το ΥΠΕΚΑ σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης της καναδική Eldorado Gold, άρει κάθε νομικό εμπόδιο που αντιμετωπίζει η εταιρεία και νομιμοποιεί τις παρανομίες της. 

Σας καλώ, να σταματήσετε να ψηφίζετε νόμους κατά παραγγελία των “επενδυτών” και των ιδιωτικών συμφερόντων, και ν΄αρχίσετε να νομοθετείτε με βάση το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. 
Σας καλώ να προστατέψετε το περιβάλλον, ως δημόσιο αγαθό και ως πόρο ζωής. 
Σας καλώ να σκεφτείτε, πριν ψηφίσετε τη νέα “νομιμότητα”, πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ΄ ανάγκη ηθικό, δίκαιο και αποδεκτό. 
Υπογραφή


ΠΡΟΣ τους κυβερνητικούς βουλευτές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: