Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: "Αποκάλυψη τώρα", για το νέο κρυφό Μνημόνιο

Στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ η αποκάλυψη της "ΕφΣυν"
Η σημερινή αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών «βάζει τέλος στα ατέλειωτα ψέματα του κ. Σαμαρά και στους ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχει νέο μνημόνιο. Αποδείχτηκε ότι έχει συμφωνηθεί ήδη η απελευθέρωση των απολύσεων, η κατάργηση των τριετιών και η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων. Είναι σαφές ότι ορισμένοι θα θέλανε να πάνε στις κάλπες χωρίς να ενημερώσουν ούτε το λαό, ούτε τους ίδιους τους κυβερνητικούς βουλευτές», αναφέρει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις. O Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας >>>





και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ,  κατέθεσε σήμερα: «Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών».

Μεταξύ άλλων στην αίτηση, αναφέρει πως: 
«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο ρυθμίσεων, οι οποίες αποτελούν ταφόπλακα στα δικαιώματα των εργαζομένων και στραγγαλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών».
Επειδή από την αποκάλυψη του εγγράφου στα αγγλικά προκύπτει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου, το οποίο έχει συντακτεί κατά το πρότυπο των δύο προηγούμενων Μνημονίων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αιτείται, την κατάθεση του συνόλου της νέας συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα (Μνημόνιο 2014).
Διαβάστε την αποκάλυψη της Εφ.Συν. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: