Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Οταν ο Αντώνης γνώρισε τον Μπένυ...

Στάθης - Real news / μονταζ Γρέκι 
Τέλος καλό, όλα καλά ! 
Κι ακόμα πιο καλά, με κουμπάρο και παπά !  
Επιτέλους ! 
το ειδύλλιο Ευάγγελου - Αντώνη και Αντώνη - Ευάγγελου μετά από μια δύσκολη περίοδο συγκατοίκησηςοτην ίδια διακυβέρνηση έφθασε σε αίσιο πέρας οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ενώπιον της Μερκελ και της Τρόικας,  ους Τρόικα (γνωστή και ως Αγία Τριάδα) συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω.
Ηταν μια δύσκολη σχέση, δεν θα έλεγα από έρωτα, μάλλον από προξενιό - παρά ταύτα είχε δίκιο ο κ. Κουβέλης, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος όταν έφερνε εις επικοινωνία με καλό σκοπό τον Μπενύτο με τον Αντώνη. >>>





Παρά το θυελλώδες του χαρακτήρα τού ενός εκ των δύο εταίρων, η ηπιότης του δεύτερου (όστις ειρήσθω εν παρόδω, απεχθάνεται τα άκρα) έδωσε τόπο στη σχέση να ανθίσει.
 
Μια σχέση η οποία είχε, οφείλουμε να ομολογήσουμε, κακό προηγούμενο, «μπουνταλά» ανέβαζε τον Μπενίτο ο Αντώνης «κοροϊδάρα» κατέβαζε τον Αντώνη ο Μπενύτο! 
Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, οι μεγάλες αγάπες κρύβουν μέσα τους μικρά μίση
Πλην όμως ως γνωστόν, τα ετερώνυμα έλκονται και ο Αντώνης με τον Μπενύτο, αφού επί πεντέμισι μήνες τραβολογούσε ο ένας τον άλλον σε παράνομα ραντεβού, με κίνδυνο να εκθέσουν ο ένας τον άλλον στους συντηρητικούς γέροντες των κομμάτων τους το αποφάσισαν
Ζήτησαν κι έλαβαν την ευλογία του γέροντος Σημίτη και ανεκοίνωσαν στο πανελλήνιο το χαρμόσυνο γεγονός.
 
Οι γάμοι του Φίγκαρο! 
Η μισή Ν .Δ. ανέβηκε στα κάγκελα απ' τη χαρά της! 
Για το ΠΑΣΟΚ δεν τίθεται θέμα - το πήρε προίκα ο Αντώνης το παντελόνιασε κατά το κοινώς και κάπως μαλλιαριστί λεγόμενο.
 
Ο γάμος έγινε με κάθε μεγαλοπρέπεια
Κουμπάρος ο κ. Στουρνάρας (μάζευε και τα δώρα), στα κουφέτα (να πετυχαίνουν στο δόξα πατρί) ο κ. Πολύδωρος, 58 κεντροαριστερά παρανυφάκια στάθηκαν εκ δεξιών του Αντώνη και επτά ακροδεξιά παρανυφάκια στάθηκαν εξ ευωνύμων του Μπενύτο. 
Τις λιποθυμίες απ' τη χαρά των τεθλιμμένων συγγενών ανέλαβε να φροντίσει ο κ. Αδωνις του Αδώνιδος Γεωργιάδης, ο οποίος πασιχαρής από φορείο σε φορείο ανάμεσα, δεν παρέλειπε να δηλώνει ότι αυτός πρώτος είχε αποκαλέσει «προδότη»τον κ. Σαμαρά και ιδού το ποδαρικό του έπιασε.  
Αλληλούια!
 
Με το καλό και στα δικά σας οι ανύπαντροι και καλά ξεμπερδέματα με τις κατασχέσεις τους πλειστηριασμούς και τα νέα χαράτσια οι παντρεμένοι.
 
Υπομονή ώς το 2065
Οσοι δεν ζούμε ώς τότε, θα έχουμε πεθάνει. 
Οπότε η αξία έχουν τα σπίτια, τα κοτέτσια, τα μαντριά; 
Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή, και δώσε τα στον έφορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: