Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

SOS. Επιδρομή των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας σε σπίτια της Ιερισσού !

Επίθεση των κατοίκων στο Αστυνομικό Τμήμα (φωτο)
Γύρω στις 3:15 πμ ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν αιφνιδιαστικά και συγχρονισμένα τις πόρτες από τις οικίες 2 υπόπτων για τα επεισόδια στις Σκουριές την ώρα που κοιμόντουσαν με τις γυναίκες τους μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. Αυτή την στιγμή 5:18 πμ χτυπούν για δεύτερη φορά οι καμπάνες της έδρας του δήμου Αριστοτέλη για συγκέντρωση στην πλατεία. Οργισμένοι κάτοικοι από τον ανήθικο και γκαγκστερικό τρόπο της επέμβασης της αστυνομίας έκαναν επιδρομή στο αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού.
συντονιστικό φορέων σταγείρων ακανθου
Στις 3:15 π.μ. άντρες της ΕΛ.ΑΣ εισέβαλαν >>>
 




σε σπίτια στην Ιερισσό, σπάζοντας τις πόρτες, και αρπάζοντας δύο άτομα. Δε γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι συλληφθέντες. Το Α.Τ. Ιερισσού είναι κλειστό. 
Άνθρωποι απ΄όλη την περιοχή μαζεύονται στην πλατεία Ιερισσού.
φωτογραφίες εδώ: soshalkidiki 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στις 10:00 π.μ. θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.
Οι δυο κάτοικοι Ιερισσού συνελήφθησαν με γκαγκστερικό τρόπο από την αστυνομία, η οποία διέρρηξε και έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους μέσα στη μαύρη νύχτα και τους άρπαξαν μπροστά στα παιδιά τους που έκλαιγαν. Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών, ούτε καν χτύπησαν την πόρτα, αλλά την διέρρηξαν σαν κοινοί κλέφτες.
Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που είχε εγκαταλειφθεί από νωρίς, δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πάντα και τα έκαψαν.
Στις 10:00 θα είμαστε όλοι στον Πολύγυρο.
antigoldgreece 


 Ιερισσός το αστυνομικό τμήμα


 

Το πολύ το CSI σας έχει κάψει τον εγκέφαλο πουσταράδες

Ιερισσός, 3:15 το πρωί της 10ης Απριλίου. Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν αιφνιδιαστικά και συγχρονισμένα τις πόρτες από δύο οικίες κατοίκων της Ιερισσού την ώρα που κοιμόντουσαν και μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους, τους απήγαγαν.
Αυτές οι εικόνες δυστυχώς θυμίζουν λατινική Αμερική, εκεί που η δημοκρατία είναι απλά μια λέξη.
Μια λέξη που δυστυχώς και στην χώρα μας, σταματάει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα των αρπαχτικών.
Έφθασε η ώρα να τελειώσουμε με αυτό το παραμύθι της δήθεν επένδυσης στην περιοχή μας. 
Έφθασε η ώρα να πάνε στα τσακίδια, καταρχήν η κυβέρνηση μαζί με όλα της τα αρπαχτικά.
Τονίζουμε πως ότι θα γίνει από εδώ και στο εξής θα τρίβεται τα ματάκια σας. Ό
σο εύκολα μπαίνετε μέσα στα σπίτια μας, εξίσου εύκολα  θα χάσετε τον ύπνο σας.
Όλοι στον Πολύγυρο.
Υ.Γ: Eldorado, bye bye 

10-04-2013:Κοινό Δελτίο Τύπου των Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με σημερινή σύλληψη δυο ημεδαπών στην Ιερισσό Χαλκιδικής για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές και τα επεισόδια που επακολούθησαν 


















Δεν υπάρχουν σχόλια: