Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΤΩΡΑ: Συλλήψεις κατοίκων και ΜΑΤ στην Ιερισσό ! Χουντική επιδρομή (video)

Επιδρομή τρομοκράτησης στην Ιερισσό ! Oδοφράγματα απέναντι στα ΜΑΤ...
Πέντε κάτοικοι Ιερισσού και Μεγάλης Παναγίας έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Ιερισσό με συνοδεία 6 κλούβες ΜΑΤ και 7-8 αστυνομικά αυτοκίνητα για να γίνει έρευνα στα σπίτια τους. Οι κλούβες έχουν σταματήσει στη διασταύρωση για Ξηροποτάμι.
Στο χωριό χτυπάνε οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώνονται έξω από το κτίριο της Αστυνομίας.  
  ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   >>>






BEvizRxCAAEwxFL



















alterthess.gr
left.gr 

13:55  Σύμφωνα με μαρτυρία στο Left.gr της Μαρίας, μαθήτριας του Λύκειου Ιερισσού, η επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα έγινε αναίτια προκαλώντας τρόμο στους μαθητες. Πριν οι καθηγητές και οι γονείς καταφέρουν να «απεγκλωβίσουν» τα παιδιά εκκενώνοντας το σχολείο, οι μαθητές έζησαν σκηνές χάους με κρίσεις πανικού και αναπνευστικά προβλήματα. Τα ΜΑΤ δεν άφηναν το γιατρό να περάσει, κάνοντας την κατάσταση για τους μαθητές ανυπόφορη.



Φωτογραφία από 



1:33 Σύμφωνα με την μαρτυρία της μαθήτριας, μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας γιατρός και μια νοσοκόμα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μια συμμαθήτρια της έχει χάσει τις αισθήσεις της και τονίζει: "Δεν μπορούμε να ανασάνουμε, ούτε να ανοίξουμε τα μάτια μας".

Ακούστε τι λέει η μαθήτρια στην εκπομπή "Ελληνοφρένεια" από enikos.
 
1:30 Τα δακρυγόνα που έριξε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις Σκουριές Χαλκιδικής, έπεσαν μέσα στο Λύκειο Ιερισσού, κατήγγειλε στον Real fm, ο καθηγητής του σχολείου, Λέκκας Παναγιώτης. Ο καθηγητής είπε ότι πολλά από τα παιδιά είχαν αναπνευστικά προβλήματα και οι καθηγητές προσπάθησαν να τα βοηθήσουν.

Ακούστε το ηχητικό από enikos.

 Σκουριές.Μαθήτρια: Δεν μπορούμε να ανασάνουμε


1:22 Συγκέντρωση ενημέρωσης και μικροφωνική καλείται αυτή την στιγμή στην Καμάρα ως ένδειξη αντίδρασης στην καταστολή που βίωσαν οι κάτοικοι της Ιερισσού.



1:12 Αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτια και κάνουν ελέγχους, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων.



12:58 Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις της Αστυνομίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτέλειου Λυκείου της Ιερισσού, Κατερίνα Μήτρου, κατήγγειλε στο left.gr την επίθεση και τη ρίξη χημικών στο σχολείο. Όπως μας τόνισε ανάλογες δηλώσεις και καταγγελία έκανε και ο λυκειάρχης. Μας τόνισε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την επίθεση των ΜΑΤ που θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Στη συνομιλία, μας περιέγραψε την πολεμική επίθεση στο σχολείο και τον τρόμο των παιδιών. Οι γονείς έκαναν εκκλήσεις στα ΜΑΤ να αποσύρουν τις κλούβες για να μπορέσουν να πάρουν τους μαθητές που ήταν πανικόβλητοι. Αν και υπήρξαν λιποθυμικά επεισόδια και παιδιά παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, απέκλειαν την είσοδο. Μετά τις έντονες αντιδράσεις κατάφεραν τα λεωφορεία να φτάσουν στο σημείο και να εκκενωθεί το σχολείο.


  


















  
12.04: Ιερισσός τώρα: Οι φωτογραφίες από το twitter της @katerinaelikaki
 


12.03: Δακρυγόνο στο κεφάλι μαθητή μέσα στο σχολείο καταγγέλει ο Τ. Παπαγεωργίου, κάτοικος, της περιοχής στο ΣΚΑΙ.
11.57: "Τα παιδιά είναι τρομοκρατημένα" δήλωσε στο ΣΚΑΙ μαθήτρια. "Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε" τόνισε. "Τα μάτια μας πρήστηκαν" ανέφερε. "Αυτή την στιγμή συμμαθήτρια μου βρίσκονται με οξυγόνο μέσα στο σχολείο" τόνισε.
11.53: Απελευθερώθηκε η πορτα του σχολείου από ΜΑΤ. Τα παιδιά βγήκαν από το σχολείο σε αποπνικτική ατμόσφαιρα ενώ οι εκπαιδευτικοί κάναν απέλπιδες προσπάθειες να τα προστατέψουν. Στο σχολείο παιδιά που λιποθύμησαν με οξυγόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ μπήκε για έρευνα σε σπιτι προσαχθεντα ενώ οι 6 προσαχθέντες- απαχθεντες φέρονται να κρατούνται σε λεωφορεια προκειμένου  να κάνουν έρευνες στα σπίτια.
11.47: Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε ο  ο πρώην Δήμαρχος Σταγείρων κ. Βλαχόπουλος για το τι γίνεται τώρα στην Ιερισσό. "Δακρυγόνα τώρα στην Ιερισσό ακόμα και μέσα στο σχολείο" ανέφερε. "Εγώ εκλέχθηκα με το ΠΑΣΟΚ κ. Μπεγλίτη δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε. “Τα ΜΑΤ είναι ξένες δυνάμεις” τόνισε. 
11.27: Χρήση δακρυγόνων κάνουν τα ΜΑΤ στην Ιερισσό ακόμη και μέσα στο σχολείο του χωριού. Οι κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές προκειμένου να διαλύσουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων και να προστατευτούν από τα ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή στην Ιερισσό βρίσκονται 6 κλούβες των ΜΑΤ και 3 εισαγγελείς.

Διαρροές από χθες στα ΜΜΕ 
Χθες ξεκίνησαν μάλιστα οι διαρροές της αστυνομίας σε ΜΜΕ περί ταυτοποίησης και συλλήψεων ατόμων για την επίθεση στο εργοτάξιο των μεταλλείων. Είναι ενδεικτικό πως το newsit του κ. Ευαγγελάτου δημοσίευσε άρθρο το οποίο και λίγο αργότερα απέσυρε το οποίο υποστήριζε πως “Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ από τις άρσεις απορρήτων των επικοινωνιών και το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον χώρο της επίθεσης φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον επτά άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση”.


Η Ιερισσός εκπέμπει SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αδέρφια σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε η κατάσταση έχει ξεφύγει, ΜΑΤ επιτίθενται μέσα στο χωριό!!
Ρίξανε δακρυγόνα στον κόσμο και στο σχολείο!!! 
Όσοι δουν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας βοηθήστε!! Μιλάει ο Βλαχόπουλος στο ΣΚΑΙ τους ξεφτέλισε και ο Παυλόπουλος θέλει να παρουμε τηλέφωνο στον Δένδια ΕΜΕΙΣ???
Πού να το σηκώσει !!!!!!!!¨
Ελεος πια!! 
Αδέρφια από τα διπλανα χωριά και όποιος μπορεί ας έρθει να βοηθήσει!!

WAR IN GREECE
NOW SOS IN IERISSOS CHALKIDIKI. STRONG POLICE FORCE ENTERED INSIDE IERISSOS VILLAGE. PLEASE SHARE AND HELP US AS YOU CAN. THEY ARE USING GASES!!!! THIS IS DEMOCRACY OF GREECE TODAY !! PLEASE HELP US WE ARE BEGGING THE POLICE DENDIAS AND SAMARAS TO STOP! STOP THIS NOW!!!!ALL DUE TO EL DORADO MINING PROJECTS!!SOS CHALKIDIKI

 http://ierissiotes.blogspot.gr/



BEvhS2xCIAAz1FE-1
BEvhDu6CMAAxgaB

Δεν υπάρχουν σχόλια: