Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ιερισσός. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013. Μια παρέλαση, με νόημα...

 από Λαδιαβίτης
Οι νέοι της Ιερισσού γνωρίζουν καλά την ιστορία της πατρίδας τους. 
Το αίμα των παππούδων τους νότισε την γη το 1821 και το 1912 για να είναι αυτή η γη ελεύθερη. 
Το χώμα αυτό είναι πολύ ακριβό για να πουληθεί ! Το χώμα αυτό είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στους γονείς και τους δασκάλους που επιτρέπουν τέτοιο πανηγύρι σε μία εθνική εορτή και φανατίζουν νέες ψυχές για μικροπολιτικά συμφέροντα.

thomas είπε...

εσυ τα παιδια σου στειλτα στον ναζι τον κασιδιαρη.ξέρεις τωρα πως.

Ανώνυμος είπε...

Οτι να ναι φίλε μου! Τι σχέση έχει ο κασιδιάρης? Το όλο σκηνικό μοιάζει ναζιστικό δεν διαφωνώ. Έχετε μετατρέψει ένα επιστημονικό θέμα με την υπόθαλψη τρομοκρατών και κάθε φύσεως ψευτοεπαναστάτη σε δίκαιοο αγώνα. Καλό να περνάει μήνυματα η παρέλαση, αλλά ποιός σας είπε πως μπορείτε να φανατίζεται παιδιά προς όφελος μικροσυμφερόντων σαν αυτά της Κυρίας βουλευτίνας σας.

thomas είπε...

για μικροπολιτικα συμφεροντα μιλας αλλα κατευθειαν στη βουλευτινα το γυρνας.
σε τσουζει που η αριστερα εχει βουλευτη στη χαλκιδικη.
να το συνηθισεις γιατι ερχονται κι άλλοι.
τοσα χρονια με τους βουλευτες νδ-πασοκ που ειχες ήσουν φαινεται ικανοποιημενος.
κι αν για σενα το θεμα ειναι επιστημονικο για μας ειναι θεμα ζωης.
κι αν για σενα ειμαστε ψευτοεπαναστατες τα ιδια θα ελεγες και στην κατοχη.
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας.
και θα καθοσουνα στ αυγα σου.
εμεις λοιπον οι ψευτοεπαναστατες δεν καθομαστε και θα δωξουμε το χαρο απ τα χωρια μας.

Ανώνυμος είπε...

μικροπολιτική ρε βλάκες είναι να προστατεύεις την πατρίδα σου από την καταστροφή; σφαλιάρα που σας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι ξανά. Ποιος σου είπε ότι με τσούζει και πως συμφωνώ με ΝΔ ΠΑΣΟΚ? Απλά σου λέω πως είσαι θύμα μικροπολιτικών συμφερόντων της κυρίας βουλευτίνας σας και του σιναφιού της. Αν ψάξεις καλά και ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις πως γελάν πίσω από την πλάτη σου και σε κάνουν θύμα για να κερδίσουνε αυτοί. Οι πολιτικοί ίδιοι είναι όλοι από όπου και αν προέρχονται στη χώρα μας δυστυχώς. Όσο απέχουν οι Σκουριές λιγότερο από 5 km σε ευθεία από την Ιερισσό, σύμφωνα με την βουλευτίνα, άλλο τόσο ισχύουν και τα ψέματα που σας τσαμπουνά συνεχώς. Θα σου συνιστούσα να παρακολουθήσεις το προσεχές ξεμπρόστιασμα της κυρίας πολύ σύντομα καθώς και όλων των υποκινητών της αντίδρασης από τον Τριανταφυλλόπουλο που ανέβηκε να κάνει ρεπορτάζ και κατάλαβε πως πάνε να τον δουλέψουν όλοι αυτοί. Το έψαξε και θα σας το δείξει. Μόνο κοίτα να έχεις ανοιχτά μάτια και αυτιά. Αν θες τη γνώμη μου με τόσο παραμύθι που έχετε φάει είναι λογικό να αντιδράτε, αλλά δεν είναι λογικό να επιτρέπεται στον εαυτό σας να το τρώτε. Το πολιτικό κομμάτι και τα κέρδη του κράτους είναι άλλη συζήτηση, αλλά το περιβαλλοντικό έχει καταντήσει αηδία και με το τρόπο που πολεμάτε κάνετε κακό στον ίδιο σας τον τόπο και στις ίδιες τις δραστηριότητές σας. Οι ίδιοι δυσφημήσατε τον τόπο σας και θα είναι πολύ αργά να τα μαζέψετε αργότερα. Ανοίξατε το λάκκο σας από μόνοι σας γιατί πιστέψατε αυτούς. Αυτούς που θέλουν νεκρούς παιδιά και τα ΜΑΤ να σας βαράνε γιατί έτσι δηλώσανε και εσείς τους υποστηρίζετε. Σκοπός είναι να προκαλέσουμε τα ΜΑΤ να έρθουν εδώ πάνω, γιατί αν έρθουν τα ΜΑΤ το παιχνίδι η επένδυση θα το χάσει, έλεγε ο αγωνιστής Τ.Π. Να ποιους να κατηγορείτε που τρώτε ξύλο εκεί. Αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε. Συμφωνώ απόλυτα πως δεν αξίζετε τέτοια μεταχείριση γιατί στην δική σας λανθασμένη αντίληψη έχετε ένα δίκαιο αγώνα. Τα σέβη μου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί προκαθορίζεις την καταστροφή? Από το συμβούλιο περιβάλλοντος του Α.Π.Θ που αποτελείται από όλες τις σχολές και απλά έχει βγάλει ένα πόρισμα? Δηλαδή οι φιλόλογοι και οι Θεολόγοι μιλάνε για το θέμα. Είναι το λιγότερο αστείο. Ή μήπως το ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας που στην επιτροπή είχε το κύριο Τ.Π που αναφέρω ποιο πάνω που είναι εκ των προτέρων και χρόνια τώρα κατά της υπάρχουσας δραστηριότητας για τους δικούς του σκοπούς και ας λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με το υπάρχον. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Το ΣΤΕ παλαιότερα δέχτηκε τις προσφυγές των κατοίκων και ήταν καλό. Τώρα που θα βάλει κάτω τα επιστημονικά επιχειρήματα και θα αποφασίσει πως όλα αυτά τα πορίσματα των δήθεν σχετικών επιστημόνων που αντιδρούν είναι άκυρα μπροστά στην όσο και αν προβάλλεται σαν πρόχειρη , πραγματικά χιλιάδων σελίδων ΜΠΕ σωστή μελέτη, θα είναι πουλημένο. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Το επιστημονικό κομμάτι αφήστε το σε αυτούς που ξέρουν. Και όταν αποφασίσουν σεβαστείτε το και προσπαθήστε να διασφαλίσετε την σωστή λειτουργία μίας επένδυσης που θα δώσει πνοή στο τόπο σας. Φτάνει με αυτή την τρομολαγνεία. Ξαναλέω, με τόσο παραμύθι που έχετε φάει νομίζεται πως έχετε ένα δίκαιο αγώνα. Να με συγχωρέσετε, αλλά είστε τόσο ειδικοί που τα ξέρετε όλα? Έχετε ντοκτορά σε επιστημονικά θέματα και προσβάλλεται έτσι ολόκληρη επιστημονική επιτροπή του ΣΤΕ? Για σκεφτείτε επιτέλους. είστε ειδικοί επί του θέματος ή σας παραμυθιάζουν άνθρωποι με όχι και τόσο αγνά συμφέροντα. Κοπτεστε για το περιβάλλον ενώ οι ίδιοι ζείτε ένα σύγχρονο τρόπο ζωής που κατά εσάς δεν ενοχλούν το περιβάλλον. Είστε αστείοι και υποκριτές. Έχετε σίγουρο και δεδομένο την ολοκληρωτική καταστροφή και αυτό σας κάνει μηδενιστές και ανάξιους να ζείτε όπως ζείτε. Να πάρετε τα βουνά τότε και να μη χρησιμοποιείτε τις οπτικές ίνες για να γράφεται μπαρούφες στον υπερσύγχρονο υπολογιστή σας. Α, και να τρώτε με τα χέρια, όχι με πιρούνια και σε πιάτα. Α, και μην ανάβετε τσιγάρα με αναπτήρες, με σπίρτα να ανάβετε. Αλλά όχι ούτε με σπίρτα γιατί κάποιο δέντρο κόπηκε και για αυτό, ίσως το χονδρό το δένδρο.