Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ξέρει, η ELDORADO GOLD, με τι ...κομμουνιστική γιάφκα, έχει μπλέξει;;;

προβοκατορας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.! Αναδημοσιεύω (ακριβώς) από Κυριακάτικη εφημερίδα, διαβάστε το κι εσείς και πείτε μου, αν δεν σας έρθει, το ίδιο ερώτημα του τίτλου, για την καημένη και ...ανυποψίαστη την ELDORADO...
Πέτρος Στρατουδάκης, 
διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.: 
"Εαν δεν ήμαστε εγώ και ο Κούτρας, τα μεταλλεία δεν θα είχαν αξία"
Συμμαθητής και φίλος του καθηγητή και συμβούλου του κ. Αλέξη Τσίπρα, κ. Γιώργου Σταθάκη, παραμένει ταγμένος στην κομμουνιστική Αριστερά. «Εκανα αγώνα για να βγει ο Δραγασάκης γενικός γραμματέας στο ΚΚΕ το 1991 και έχω μοιράσει “Ριζοσπάστη” στα σπίτια»
Νιώθει όμως την ανάγκη να απενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χαλκιδική. «Υστερα από τόσα χρόνια στην περιοχή είμαι >>>
 




σε θέση να γνωρίζω ότι στον μικρό όγκο των διαφωνούντων υπάρχουν θύλακες από όλα τα κόμματα». Οπως αναφέρει, «οι αντιδράσεις ξεκίνησαν σαν ένα πολιτικό παιχνίδι, στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το λάθος να δώσει πολιτική σκέπη» ενώ επιρρίπτει ευθύνες στο περιφερειακό κομμάτι του κόμματος υποστηρίζοντας ότι δρα ανεξέλεγκτα. 

Δημήτρης Κούτρας, επικεφαλής του "Άκτορα"
Ο θαυμαστής του Τσε
Ο διανοούμενος των εργοταξίων, ο εργολάβος των μεγάλων και δύσκολων αποστολών είναι και άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μεταβίβαση των μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ελληνικός Χρυσός. 
Οσοι τον επισκέπτονταν στο παλιό κτίριο του Ακτωρα στο Χαλάνδρι ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσουν τη φωτογραφία του νεαρού θρύλου της Κούβας που στόλιζε το γραφείο του. Εκεί που συνήθως βάζει κανείς τις φωτογραφίες των παιδιών του ή της οικογένειάς του, ο κ. Δημήτρης Κούτρας είχε τη φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα. 
Και αν κάποιος επιμείνει στις ταυτίσεις ή στις συμπτώσεις, αν προτιμάτε, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι όπως εκείνος ξεκίνησε την επανάσταση από τα βουνά της Σιέρα Μαέστρα, έτσι και το αφεντικό του Ακτωρα ξεκίνησε την επανάσταση στα ελληνικά χρυσωρυχεία από τα βουνά της Χαλκιδικής
Αργότερα, όταν ο κατασκευαστικός όμιλος μετακόμισε στα υπερπολυτελή ιδιόκτητα γραφεία στην Κηφισιά, η φωτογραφία μάλλον καταχωνιάστηκε ώστε να μην είναι στο οπτικό πεδίο των επισκεπτών.  
Ο ίδιος όμως δεν έκρυψε ποτέ την ιδεολογική του προσέγγιση στη μαρξιστική θεωρία που αντιπροσωπεύει ο Λατινοαμερικανός επαναστάτης, σε πείσμα της επαγγελματικής του διαδρομής που έλαχε να τον γεμίσει με εμπειρίες, χρήμα και δόξα.  

========================================

Δηλαδή, καταλάβατε;;;
Γιάφκα, παιδί μου, γιάφκα... !!!
Συνέντευξη του Μπόμπολα, που -πιθανόν- θα δηλώνει ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ) ή ...αντιεξουσιαστής, θα δούμε προσεχώς, στην ίδια εφημερίδα...!

ΠΗΓΗ: ένα πολυσέλιδο άρθρο "μνημείο αντικειμενικότητας" (εννοείται)  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: