Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει και την ...ΑΓΝΟ ! Χεστήκαμε. Άσχημο είναι το γάλα ...Κατάρ;

- Προσέξτε. Κλείνει η ΑΓΝΟ, γιατί δεν άντεξε τον ανταγωνσιμό και τους νόμους της αγοράς. Δεν μας νοιάζει. Άλλωστε, τα προϊόνα της, περιείχαν πολλά λιπαρά, για τη σιλουέτα, ενός περήφανου και στυλάτου λαού, όπως εμείς οι Έλληνες. Αλλά... Υπόσχομαι (και αυτό είναι δέσμευση), φτηνά, υγιεινά και ...διατητικά γαλακτοκομικά προϊόντα, από τις εύφορες πεδιάδες του ...Κατάρ. Προϊόντα, με σύγχρονο ...λογισμικό, με κάμερα ΗD, με 5 USB το καθένα.... και...! 
- STOOOP ! Προέδρε, μπερδεύτηκες με την άλλη διαφήμιση, της  ...Ηewlett Packard !!! Πάμε πάλι...
Μετά τη SATO, τη NEOSET, τον ΦΩΚΑ κλπ. ο ΣΥΡΙΖΑ (!) βάζει "λουκέτο" και στην ΑΓΝΟ ! Μόνο ...340 ακόμα άνεργοι, χώρια οι κτηνοτροφικές >>>





και άλλες μονάδες, που διέθεταν σ' αυτήν τα προϊόντα τους. 
Την ώρα, που οι Ελληνικές επιχειρήσεις "φουντάρουν" η μια μετά την άλλη (τι έγιναν άραγε, η Δόση, η Ρευστότητα στην Αγορά και η Ανάπτυξη;) ο Σαμαράς. πάει να ...ζητιανέψει, νέες ξένες επενδύσεις και να φιλήσει κατουρημένες ...κελεμπίες, στο ...Κατάρ κι αλλού, υποσχόμενος (τι άλλο;) ...φορογικούς παραδείσους και εργαζομένους των 200 ευρώ...!
προβοκατορας


Η ΕΙΔΗΣΗ:
Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί πτώχευσης έχει καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ. 
Επίσης, υπέβαλε και αίτημα προστασίας από τους πιστωτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΓΝΟ εμφάνιζε ζημιογόνα αποτελέσματα εδώ και καιρό, πριν ακόμη η κρίση χτυπήσει με σφοδρότητα τη χώρα. 
Μάλιστα, το μερίδιο της στην αγορά είχε υποχωρήσει κάτω από το 2%. 
 Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία είχε περάσει το 2003 στην ιδιοκτησία του ομίλου τυροκομικών προϊόντων Κολιός έπειτα από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Αγροτική Τράπεζα. 
Η εταιρία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας, με συνέπεια να παρουσιάζει καθυστερήσεις μηνών στην πληρωμή των παραγωγών και των 340 εργαζομένων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Einai stimeno olo ayto edw kai mines ayti i katastasi gia na glitosi ta xreoi pou ekane o idioktitis tis etairias kai ploutise kai allo apo ayta .........kai to kratos me tous nomous pou to epitrepoun ayto.....