Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η κυβέρνηση απειλεί με ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, αν δεν εισπράξει το ...χαράτσι !

Η "νομοταγής" κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων, αυτή που την πιάνει "ρίγος", όταν ακούει για "εξέγερση", "ανυπακοή" ή "ο τάδε νόμος ΔΕΝ θα εφαρμοστεί, ακόμα κι αν περάσει", αυτή που καταδικάζει το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και την πάσης φύσης λαϊκή αντίδραση στους βάρβαρους νόμους της, αυτή που -γενικώς- κόπτεται για τη "νομιμότητα", γράφει στα παλιά της παπούτσια τους πάντες (θεσμούς και πολίτες) και μετατρέπεται σε Χούντα ..."καραμπινάτη", προκειμένου να εξυπηρετήσει τις Μνημονιακές της ...υποχρεώσεις και τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων:  
αγνοεί τη δικαστική απόφαση σύμφωνα  με την οποία κρίνεται παράνομη η είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ, >>>
 



προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για να την ακυρώσει, καλεί τη ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι και απειλεί τους πολίτες, με ...ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, αν δεν το πληρώνουν...

Σε ερώτηση (στο Real fm), αν παραμένει ανοιχτό να συνεχίσει το τέλος να εισπράττεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο "επαγγελματίας-κεφαλοκυνηγός" Στουρνάρας, ήταν κατηγορηματικός και ...κυνικός:
«Θα συνεχίσει να εισπράττεται, διότι θίγεται εδώ το δημόσιο συμφέρον. 
Θεωρούμε ότι το δικαστήριο αυτό δεν είχε τη δικαιοδοσία να βγάλει μια τέτοια απόφαση. Ετσι τουλάχιστον μου λένε οι νομικοί μου. 
Να ξέρετε ότι τυχόν διακοπή είσπραξης του τέλους σημαίνει ότι τα έσοδα θα πάνε πίσω και αν πάνε τόσο πολύ πίσω και έχουμε πρόβλημα θα αναγκαστούμε να πάρουμε άλλα μέτρα, πολύ επώδυνα μέτρα
Αρα πρέπει πραγματικά να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουμε...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: