Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μερικές ...ειδησούλες...

Η δήλωση Λανγκάρντ, για τους Έλληνες ...φοροφυγάδες καταδικάστηκε απ' όλα τα κόμματα, ακόμα κι απ' αυτά που τρωγόπιναν και χαϊδολογιόταν μαζί της κι είναι έτοιμα να το ...ξανακάνουν.
Ο λόγος που η δήλωση, καταδικάστηκε απ' όλα τα κόμματα;;; 
Ήταν ελλειπής !
Διότι δεν δικαιολογείται, η αρχηγός του ΔΝΤ, να κάνει δήλωση και στο τέλος να ΜΗ λέει "...άρα ΜΗΝ ψηφίζετε την ανεύθυνη αριστερά, η οποία θα σας οδηγήσει στο χάος κλπ, κλπ"
Διότι δηλώσεις σαν της Λαγκάρντ, με την επωδό όμως: >>>




"μην ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ" έγιναν κι άλλες (από άλλους), αλλά εκεί, λειτούργησε η λογική-πολιτική της "γαργάρας"...!!!

Η "συνιστώσα" Μπακογιάννη, έπιασε δουλειά στη ΝΔ  με διάθεση ν' αποδείξει ότι η μεταγραφή της άξιζε τον κόπο και θα δώσει ...βαθμούς στη ΝΔ.
Στην πρώτη της εμφάνιση, θυμήθηκε τη δίκη της ...17 Νοέμβρη και ότι 5 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (που τότε ...δεν υπήρχε σαν ΣΥΡΙΖΑ !) ήταν μάρτυρες υπεράσπισης ! Απέδειξε δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι απλά ανέχεται, όχι απλά υποθάλπει την τρομοκρατία, αλλά ΕΙΝΑΙ η ...τρομοκρατία.
Δεν είπε βέβαια (από ευγένεια) να γίνουν έρευνες για ...μπαζούκας, στις γιάφκες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εντάξει, έχουμε μέρες ακόμα, μπορεί να το πει...
Δεν ξέρω, αν και όταν γίνει η δίκη των τρομοκρατών της ...SIEMENS, ποιοί θα είναι μάρτυρες υπεράσπισης της Μπακογιάννη...!!!

Ο Τσίπρας, επισκέφτηκε το Υπουργείο Άμυνας !!! Αυτό πάλι κι αν είναι...
Οι μεν φαντάζονται "άλωση" του στρατεύματος και δημιουργία "λαϊκού στρατού" από τον ΣΥΡΙΖΑ (με την "τεχνική υποστήριξη" της 17 Νοέμβρη, που λέγαμε !),
οι δε λένε, ότι ο Τσίπρας "βάρεσε προσοχή" στο Στρατιωτικό κατεστημένο.
Οι τελευταίοι, έχουν δίκιο, διότι ο στρατός ως γνωστόν, είναι απλά ...τσούγκρισμα αυγού και αρνάκι  στα στρατόπεδα (ή μήπως δεν πάνε;;;) το Πάσχα, περίοδο κατά την οποία ως γνωστόν, το Στρατιωτικό κατεστημένο αποχωρεί και παραδίδει την ηγεσία στο λαό...!!!
Κανένας πάντως, δεν σκέφτηκε το απλό: Ο Τσίπρας, να ετοιμάζει ...πραξικόπημα...!!!
Ρε γι' αυτό σου λέω: "Μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ"...!!!

"Αντισταθείτε στο ψεύτικο δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ...
"Μόνο με ισχυρό το κόμμα μας στο κοινοβούλιο θα μπει φραγμός στα σχέδια διάλυσης της Πατρίδας μας",
λέει σε ανακοίνωσή της, η ...Χρυσή Αυγή !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: