Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο σκοτεινός και ...προβοκατόρικος ρόλος μας, αποκαλύφθηκε ! Τη βάψαμε...

Ο σκοτεινός και προβοκατόρικος (εννοείται) ρόλος του blog μας (ως "επαγγελματίες διαφθορείς των συνειδήσεων των Ελλήνων") αποκαλύφθηκε (γαμώτο)... Ταυτόχρονα, φοβερή, τρομερή και ανεπανόρθωτη ζημιά, υφίσταται και η (άκρως ...προσοδοφόρα) μελλοντική μου επαγγελματική καριέρα στο διαδίκτυο (ξανα-γαμώτο)...  Την τρομερή αποκάλυψη έκανεο/η Ανώνυμος  29 Απριλίου 2012 2:18 π.μ. με το παρακάτω σχόλιό του, προς εμάς:
"Είστε τρισάθλια σκουλίκια τσιράκια του συστήματος. Απλά πρέπει να δηλώσετε ότι είστε επαγγελματίες διαφθορείς των συνειδήσεων των ελλήνων. Κάλεσμα σε όλους τους Ελληνες να σαμποτάρουν τα λαμόγια του διαδικτύου. Κρίμα με εξαπατήσατε, την πάτησα μαζί σας >>>








αλλά θα επανορθώσω άμεσα και δραστικά. Καλώ και τους άλλους σαν και μένα εξαπατημένους να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ"...." (!!!)


Για το σχόλιο αυτό (που δεν είναι ...χρυσαυγίτικο, όσο κι αν έτσι φαίνεται), αφού ο/η Ανώνυμος, που θα κάνει όλα τα παραπάνω (προσέξτε ιδιαίτερα το:"αλλά θα επανορθώσω άμεσα και δραστικά") !!! δεν είναι και τόσο Ανώνυμος, στον ...διαδικτυακό χώρο, αλλά γραφικό και γνωστό ...troll-blog, θα τα πούμε μετά τις εκλογές.


Άλλωστε τα περισσότερα σοβαρά blogs (και μιλάμε ιδιαίτερα γι' αυτά του ...στενού κομματικού του χώρου), στα οποία έχει κάνει επίσης επιθέσεις, τον έχουν "στείλει" εδώ και καιρό, αντιλαμβανόμενα, ότι το μόνο που κάνει, είναι ένα: ζημιά !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: