Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Δυσαρέσκεια Παπαδήμου και οργή για τον Χρήστο Παπουτσή !

"Εγκατάλειψη σκοπιάς" και "υπονόμευση"! Δυστυχώς, για τους επιτελείς του Λουκά Παπαδήμου, οι συγκεκριμένες κατηγορίες αφορούν σε υπουργό της κυβέρνησής του. Ο Χρήστος Παπουτσής επέλεξε να ξεκινήσει το ταξίδι του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ την ώρα που τα ερωτηματικά για το δρομολόγιο του "θανάτου" στο μετρό του Αιγάλεω πληθαίνουν. "Μπορεί να είναι φάρσα, μπορεί όμως και κάποιοι να σχεδιάζουν την αποσταθεροποίηση της χώρας" επισήμανε στο protothema.grσυνεργάτης του πρωθυπουργού.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όμως, επέλεξε να εγκαταλείψει το πόστο του για κάτι που θεώρησε σημαντικότερο. >>>




Κάτι σημαντικότερο από την προστασία του πολίτη. Το πολιτικό του μέλλον σε στιγμές κατά τις οποίες σοκαρισμένη η κοινή γνώμη συνειδητοποιεί ότι για πρώτη φορά απειλήθηκε η ζωή πολιτών που μετακινούνται με ένα μαζικό μέσο μεταφοράς.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης έλαβε χώρα χθες έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη που διήρκεσε μέχρι τα μεσάνυχτα. 
Τις πρώτες ώρες μετά την παραίτηση του κ. Παπουτσή, επικρατέστερος να τον διαδεχθεί ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανιζόταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και τέως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρης Οικονόμου. Λίγο πριν αρχίσει η κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο εξίσου πιθανό θεωρούνταν το ενδεχόμενο να αναβαθμιστεί στη θέση του υπουργού ο σημερινός υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας.  
Αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάσου Γιαννίτση. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού παρέπεμπαν στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού για τις "απαντήσεις"...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: