Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Χαλκιδική. ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η Ν.Ε. για το ..."κωλοχώρι" του Μπουτάρη...

Η Ν.Ε της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Χαλκιδικής καταδικάζει τις απαράδεκτες και αψυχολόγητες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για την Χαλκιδική, που προδίδουν και έλλειψη σοβαρότητας.  
Ο πολιτικός μας χώρος πρωτοστάτησε και στήριξε την εκλογή του κ. Μπουτάρη, προσβλέποντας στην απεξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την αδιαφάνεια, το οικονομικό έγκλημα, την αναξιοκρατία και τον κομματισμό. 
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα ανέχεται τις κατ’ επανάληψη ατυχείς δηλώσεις του κ. Μπουτάρη. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, >>>




που για το σύνολο ημών, των Χαλκιδικιωτών, είναι και δική μας πόλη, έχει αρκετά  και οξυμμένα προβλήματα προς επίλυση, με τα οποία πρέπει να αναμετρηθεί ο Δήμαρχος, αντί να επιδίδεται σε προσβλητικές και εν τέλει ανούσιες κρίσεις και τοποθετήσεις που αδικούν και την πόλη και τους ανθρώπους του επιτελείου του που δίνουν την μάχη για την επίλυση των προβλημάτων.

προβοκατορας: 
...αδέρφια συντοπίτες (ή μάλλον ...συνκωλοχωριανοί κατά Μπουτάρη), καλά κάνετε και λέτε εσείς αυτά που λέτε, σεβαστά και τα δημοσιεύω. 
Εγώ τοποθετήθηκα χθες -με τον τρόπο μου- ΕΔΩ 
Κι έναν υπότίθεται ...πολιτικό, που δε μιλάει με πολιτικούς όρους, αλλά με βρίζει, όπως όλους τους Χαλκιδικιώτες -και μάλιστα χωρίς προφανή λόγο και αιτία- δεν του δίνω "συγχωροχάρτι", δεν τον αποκαλώ "κύριο" και θα τον λέω πάντα ...μαλάκα.
Κι όποιος διαθέτει την ανεκτικότητα να δέχεται το στυλ, το ύφος και τις όποιες ...ιδιαιτερότητες, ενός αιρετού, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ -πολύ περισσότερο- να δεχτεί και ενός απλού πολίτη, όπως είμαι εγώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: