Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χαλκιδική. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & MARKETING. Δ.Τ.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά συνάντηση του Προέδρου κ. Γρηγόρη Τάσιου, μελών του Δ.Σ. και του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής με Τουριστικούς Πράκτορες και εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων που δραστηριοποιούνται στη Χαλκιδική. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Σκοπός της σύσκεψης αυτής ήταν μία πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και φυσικά συζητήθηκαν >>>





θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική και τον προγραμματισμό δράσεων για το 2012. Στην συνάντηση κατέθεσαν και τις απόψεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Λευκόπουλος.

Συγκεκριμένα τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την χαμένη αναγνωρισιμότητα της Χαλκιδικής και το μικρό ενδιαφέρον του προορισμού μας στο εξωτερικό.
Διαπιστώθηκε από όλους, πως οι Τουριστικοί Πράκτορες είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας και θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία με τον Τουριστικό μας Οργανισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης για τον συντονισμό των δράσεων και την καλύτερη επικοινωνία συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν προσπάθειες επαναλειτουργίας του Συλλόγου Πρακτόρων που αυτή τη στιγμή είναι αδρανής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα δράσεων για το 2012 από την πλευρά του Τουριστικού Οργανισμού και στα σημεία εκείνα τα οποία θα μπορούσαν οι Τουριστικοί Πράκτορες να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: