Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Το κόμμα Καρατζαφύρερ κατάπιε το ...αμίλητο νερό για τον ακροδεξιό εύελπι !

Πραγματική εντύπωση προκαλεί η στάση του μοντέρνου πατριωτικού κόμματος (τα λέμε καλά MEGA σου, Θεοδωράκη;) αναφορικά με το θέμα των επικίνδυνων ακροδεξιών υποψήφιων υμνητών της Χούντας στην Σχολή Ευελπίδων. 
Που είναι αλήθεια ο πρόεδρος Καρατζαφέρης με τα αστειάκια του, τα ανέκδοτα του, τη γνωστή αποφασιστικότητα με την σώζει την πατρίδα, δηλαδή τους τραπεζίτες, τους καναλάρχες και εξυπηρετεί τους εφοπλιστές;
Που είναι ο φυγόστρατος Αιβαλιώτης, με την τεράστια εμπειρία του επί των στρατιωτικών θεμάτων; >>>






Που είναι τελικά ο πρέσβης Γιώργος Γεωργίου από το ΛΑΟΣ που απαρτίζει το γνωστό ακροδεξιό και αυταρχικό θίασο που ηγείται των Ενόπλων Δυνάμεων; Ξέρουμε ότι ο πρέσβης Γ. Γεωργίου και αναπληρωτής ΥΕΘΑ στη κυβέρνηση του Παπαδήμου, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ απασχολημένο καθώς ράβει καινούργιες κουρτίνες και αλλάζει καναπέδες στο γραφείο του στο Πεντάγωνο.
Δεν προλαβαίνει…
Όμως μήπως θα έπρεπε και αυτός να τοποθετηθεί και να καταδικάσει τα οδυνηρά γεγονότα στην Σχολή Ευελπίδων;
Γιατί όπως μαθαίνουμε  στα υψηλά κλιμάκια της ηγεσίας του ΛΑΟΣ ούτε που θέλουν να ακούσουν για την ιστορία της Σχολής Ευελπίδων και τα όσα έγιναν τη 17η Νοεμβρίου. 
Τόσο κόπο έκαναν τα κανάλια για να “αποχαρακτηρίσουν” το ΛΑΟΣ  από “ακροδεξιό” κόμμα και να το “κατοχυρώσουν” ως πατριωτικό!

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με την αρθρογραφία, υπάρχει πάρα πολύ γκρίνια από στελέχη μεσαία και μικρά στο ΛΑΟΣ, γιατί φοβούνται ότι με το να μην παίρνει θέση το κόμμα, χάνεται εκλογική πελατεία που έχει βρει στέγη στο εγχείρημα Καρατζαφέρη. Είναι η γνωστή Πελατεία των Μιλιταριστών, των Χουντικών, των ναζιστών της Χρυσής Αυγής και των  νεοφασιστών που επικροτεί όσα υποστήριξε ο Εύελπις στο αμφιθέατρο της Σχολής. Είναι ο ακροδεξιός βούρκος που δολοφονεί μετανάστες, δε θέλει απεργίες και καταλήψεις από τους φοιτητές, θέλει «να φάμε του Τούρκους και τους Γυφτοσκοπιανούς» (καλά δε τα λέμε Γιώργο Καρατζαφέρη;), που απαιτεί από το κόμμα να συμπαρασταθεί στον ακροδεξιό Εύελπι και να τον σώσει…

Τώρα είναι τα δύσκολα για τον ΛΑΟΣ...
Βεβαίως, πάντα θα βρίσκεται ένας «Πρωταγωνιστής» Θεοδωράκης, ένας Καψής και Πρετεντέρης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά όπως και να το κάνεις ένας ολόκληρος πρέσβης και αναπληρωτής ΥΕΘΑ όπως ο Γιώργος Γεωργίου να αποκαλύπτεται Ακόλουθος της Χούντας και της Ακροδεξιάς, έ, είναι δύσκολο να το καταπιεί η κοινωνία.

Εμείς, επειδή τους βλέπουμε αγχωμένους και στενοχωρημένους, τους βάζουμε ένα τραγουδάκι για να ξεσκάσουν. Ένα  από τα παλιά…

Στίχοι, Μουσική : Αλφόνσος
Άι, παν, εκεί, στον Όλυμπο κοιτάζουν οι θεοί μας
με θαυμασμό, τι κάμανε, οι αξιωματικοί μας,
μπροστά πααίνει ο Παττακός, και πίσω ο Μακαρέζος,
κι ο Γιώργης φτάνει έγκαιρα, στην ώρα, σαν Εγγλέζος.

Με τανκς μπροστά, η κυβέρνηση, των συνταγματαρχέων,
υπέρ πατρίδος, μια ψυχή, μ’ανάστημα ορέων.
Εργάτες, και νοικοκυρές, αγρότες και ψαράδες,
Φωνάζουν ζήτω ο στρατός κι ανάβουνε λαμπάδες.

Ζήτ’ο στρατός, ζήτω η πατρίς, ζήτω οι μεραρχίες,
ζήτω και οι πουτάνες μας, ζήτω και οι κυρίες.
Με φθόνο οι ξένοι μάς θωρούν, που λάμπουμε σαν άστρα,
της επανάστασης, εμείς, τ’απόρθητα τα κάστρα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: