Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σενάρια ανασχηματισμού...

Όλοι αναμένουν σημαντική παρέμβαση Παπανδρέου...
Χωρίς ατζέντα συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο ενώ όλες οι πληροφορίες βεβαιώνουν ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει σημαντική παρέμβαση ζητώντας από τους υπουργούς του να εγκαταλείψουν τις προσωπικές στρατηγικές και να εφαρμόσουν ταχύτατα τα νέα μέτρα όπως αυτά έχουν σχεδιαστεί. Οι υπουργοί ενημερώθηκαν χθες αιφνιδιαστικά για την συνεδρίαση λίγο μετά την ολοκλήρωση της διυπουργικής σύσκεψης η οποία κατέληξε να… αναβάλει για μια ακόμα φορά --->>> 



τα μέτρα για την φοροδιαφυγή και αφού με εντολή του πρωθυπουργού η κ. Τίνα Μπιρμπίλη και ο Γ. Παπακωνσταντίνου αναζητούσαν κοινούς τόπους.

Ο αιφνιδιασμός πάντως μετατράπηκε και σε ανησυχία καθώς ξαναφούντωσαν τα σενάρια για ανασχηματισμό και μάλιστα σαρωτικό... Και βεβαίως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν όταν οι υπουργοί ενημερώθηκαν ότι το υπουργικό συμβούλιο συγκαλείται με μοναδικό θέμα την προεπιλογή των δικαστικών λειτουργών -όπως ορίζει ο νόμος του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη- που θα είναι υποψήφιοι για να καλύψουν τη θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου.
 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: