Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Δ. Καζάκης στο mega (!!!) για το χρέος...(video)

απο το Βαθύ Κόκκινο
Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε: Φέρανε τον Καζάκη στο Mega, και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Χασαπόλουπου ! Προφανώς πιέζονται πλέον, διότι πολλοί τάσσονται υπέρ της θέσης για στάση πληρωμών και εξόδου από το ευρώ, ενώ και ο Καζάκης είναι από τους πιο γνωστούς εκφραστές αυτής της άποψης (παρότι έως τώρα ήταν και αυτός, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι εκφραστές της αποκλεισμένοι από τα κυρίαρχα ΜΜΕ).
Δείτε τη συνέντευξη στο Mega, είναι πολύ καλή --->>> 





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούγεται και μια ακόμη άποψη.
Όμως όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο Καζάκης έχουν πολλές προϋποθέσεις.
Ο λαός πρέπει να συστρατευθεί πίσω απο μια κοινή προσπάθεια μαζί με την κυβέρνηση και το κράτος.Εαν η προσπάθεια δεν είναι συλλογική και ένας απο τους τρεις πυλώνες σπάσει καταρρέει το σύστημα.Αρα,κυβερνηση,κράτος και λαός μια γροθιά.Διότι κουτσούρεμα χρέους σημαίνει επίθεση απο παντού.Κάποιοι θα χάσουν τα λεφτά τους.Θα πρέπει να γίνει εθνικοποίηση των τραπεζών που σημαίνει οτι οι έλληνες καρχαρίες θα χάσουν τα λεφτά τους κλπ κλπ,νομίζω καταλαβαίνεται τι λέω.Ταυτόχρονη έξοδος απο το ευρώ δεν πιστεύω οτι χρειάζεται ίσως όμως μας σπρώξουν προς τα εκεί με τεράστιο όμως κόστος για την Ε.Ε. γιατί και οι υπόλλοιπες χώρες που έχουν πρόβλημα θα θέλουν να φύγουν.
Επίσης θα υποτιμιθούν τα χρήματά μας.Για ένα διάστημα,(μήνες;έτος;) θα χάσουμε πολλά.Τα 1000 ευρώ στην τράπεζα θα γίνουν αυτομάτος (ανάλογα την υποτίμηση) 800;700;500;; ευρώ λόγω της υποτίμησης.Τα δάνεια όμως θα συνεχίσουν να τα χρωστάμε και εδώ έρχετε η εθνικοποίηση των τραπεζών που θα πρέπει να δανείσουν με αληθινούς όρους και όχι τοκογλυφικούς.
Πολλά μπορούν να ειπωθούν.Το θέμα είναι οτι ακόμη και αυτό το σενάριο για να επιτευχθεί πρέπει ο λαός να είναι ενωμένος,δυνατός,οπλισμένος με κουράγιο και θάρρος να αντιμετωπίσει τους πάντες.
Προσωπικά δεν το βλέπω.