Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

"Άλλο ένα πλήγμα για τα Σήμαντρα από την Νέα Δημοτική Αρχή" !

Αναδημοσίευση απο το blog των Σημάντρων 
Μετά από την άρνηση χρηματοδότησης πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα Σήμαντρα έρχεται ακόμα μια απόφαση που υποβαθμίζει το χωριό μας.
Κυκλοφόρησε στα Σήμαντρα πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Προποντίδας Σωτήρης Σαπουντζής όχι μόνο δεν στήριξε την πρόταση του Ιωακείμ Μουτάφη να πλαισιωθούν τα Σήμαντρα με υπηρεσίες όπως και οι άλλες Δημοτικές κοινότητες του Δήμου, αλλά επηρέασε με την στάση του τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να την καταψηφίσουν.  
Την πρόταση αυτήν ψήφισαν μόνο... --->>> 




...οι οκτώ (8) Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας Βασίλης Δαμιανίδης Κώστας Κοκκινίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Σημάντρων Μιχάλης Κοκκινίδης.
Την πρόταση αυτήν καταψήφισε και η παράταξη του Αντρέα Παπαγιάννη.

Αναμένουμε να... διαβάσουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιστοσελίδα του Δήμου.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι Σημαντρινοί δεν θα ξεχαστούν !

Για την λειτουργία του ΚΕΠ Σημάντρων ούτε λόγος έγινε από την νέα Δημοτική αρχή, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει υπουργική απόφαση για την λειτουργία υποκαταστήματος ΚΕΠ Στα Σήμαντρα από το καλοκαίρι του 2009 ,να σας ενημερώσουμε από τον Νοέμβριο του 2010 μισθώθηκε και το οίκημα για την στέγαση του ΚΕΠ Σημάντρων, για την λειτουργία ούτε λόγος ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: