Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Νέα ...Παγκαλο-λογο-διάρροια !!!

-Σκληρή επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς
-Δήλωσε ότι ο Συνασπισμός συναναστρέφεται τρομοκρατικές δυνάμεις
-Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Σήμερα Παρασκευή 31/12) ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες. 
Μετά τους "αντιπαραγωγικούς" ένστολους ήρθαν και οι "κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι... --->>>




"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

Η είδηση απο το newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: