Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Μορατόριουμ», δηλαδή …«βγάλτε το σκασμό», για ένα χρόνο !!!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΣΤΗ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ   «Συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή και αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα, που υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική πολιτική ο κ. Παπανδρέου, για να μην προκύψουν εσωκομματικές αμφισβητήσεις, που θα θέσουν σε αμφιβολία την υλοποίηση του μνημονίου, ζήτησε να υπάρξει μορατόριουμ ενός χρόνου, ώστε να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι» !!! 

Δηλαδή, μετά την προεκλογική …κλάψα, την πασπαλισμένη και με ολίγο εκβιασμό («ψηφίστε τους δικούς μου, αλλιώς πάμε σ’ εκλογές» κλπ), πήρε ...θάρρος πάλι ο ΓΑΠ. Αλλά και πώς να μην πάρει δηλαδή; Βλέποντας από τη μια --->>>


το αντίπαλο δέος (…Θεός να το κάνει δέος δηλαδή) τη ΝΔ, να διασπάται, να ψάχνει αποστάτες, να …εσωστρέφεται κλπ, 


βλέποντας από την άλλη την αριστερά να συνεχίζει στο γνωστό ρυθμό «…από εκατό χωριά χωριάτες» και τέλος 

βλέποντας τη γενική και σταθερή …ψιλο-αφασία, που απλώνεται στην κοινωνία, περνάει πάλι, αργά αλλά σταθερά, σε νέα επίθεση. 

Και πέρα από το Μνημόνιο 3 κι όλα τα συναφή, ακούγοντας κάποιους ψιθύρους μέσα στο κόμμα του και πριν αυτές γίνουν …φωνούλες ή φωνές τέλος πάντων, κάνει κίνηση «ματ» και τους λέει «βγάλτε το σκασμό», «κάντε τουμπεκί ψιλοκομμένο» ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, να τους τη …φορέσουμε εντελώς (…εμάς εννοεί φυσικά), να …ολοκληρώσουμε και μετά, εντάξει …ψελλίστε κι εσείς κάτι… (γιατί σου λέει, όπως λέει ο λαός «σ’ ένα χρόνο ποιος ζει ποιος πεθαίνει», που ξέρεις; Μπορεί να μας πέσει και το ΤΖΟΚΕΡ…)
 
Κι όλα κυλάνε ήσυχα κι ωραία στο Ελλαδιστάν του Μνημονίου… 
Κι εμείς έχουμε κι …απολαμβάνουμε, όλα αυτά που μας αξίζουν !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: